logo_black

Suede en Leder reinigen

Suede en lederen kledingstukken zijn vaak dure en waardevolle items in uw garderobe, en het is belangrijk om ze goed te onderhouden. Naast het beschermen van uw investering is het ook belangrijk om uw gezondheid te beschermen. Lederen en suede kleding kunnen bacteriën en vuil aantrekken dat uw huid en gezondheid kan aantasten. Regelmatig reinigen van uw suede en lederen kledingstukken kan u helpen om uw investering te beschermen en uw gezondheid te behouden.

Uw leder of suede laten reinigen? Neem contact op.

Hoe u uw suede en lederen kledingstukken kunt beschermen

Het is belangrijk om uw suede en lederen kledingstukken te beschermen tegen vuil, stof en verkleuring om hun levensduur te verlengen. Hier zijn enkele tips voor het beschermen van uw suede en lederen kledingstukken:

 

  • Vermijd het dragen van uw suede en lederen kleding in regenachtige en vochtige omstandigheden. Water kan het materiaal beschadigen en verkleuren.
  • Bewaar uw suede en lederen kledingstukken op een koele en droge plaats om ze te beschermen tegen vocht en zonlicht.
  • Gebruik een lederen conditioner om uw lederen kledingstukken te hydrateren en te beschermen tegen uitdroging en barsten.
  • Laat uw suede en lederen kledingstukken regelmatig professioneel reinigen om ervoor te zorgen dat ze in topconditie blijven.
Suede jack€ 37,50vanaf
Suede rok€ 25,50vanaf
Suede pantalon€ 28,50 
Kleding met suede/leder€ 27,50 
Lederen kleding€ 10,00meerprijs

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Laat nu uw leder of suede kleding door ons reinigen en profiteer van de voordelen:

Uw Leder of Suede laten reinigen?

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met u op.

×