Diensten

Professioneel wassen

Uw bedrijfskleding en aanverwante artikelen zijn bij ons in goede handen! Quick Home Service staat borg voor kwaliteit en service. We wassen kleding in onze wasserij die is voorzien van de modernste reiniging- en afwerkapparatuur.

Flexibiliteit voeren wij in al onze werkzaamheden in het hoogste vaandel.Wij leveren u gegarandeerd het best mogelijke product tegen de beste prijs-kwaliteitsverhouding en zijn in staat ook de grotere volumes voor u te verwerken.

Tot slot neemt onze haal- en bezorgservice u het laatste beetje werk uit handen.

Gespecialiseerd in het reinigen van Leer Suède en Bont!

Wist u dat leer reinigen en suède reinigen een vak apart is. Helaas vergissen mensen zich vaak in de juiste behandeling van leer en suède. Hoewel leer natuurlijk enorm lang meegaat, is leer reinigen nog niet zo eenvoudig. Wie leer met water wil wassen, zal merken dat verkleuring, uitdroging en barsten vervelende gevolgen kunnen zijn.

Dat zou zonde zijn van uw leren kleding of tassen. Ook suède heeft een speciale reinigingsbehandeling nodig. Suede is een soort leer die doorgaans van de huid van schapen, kalven of geiten is gemaakt. De huid wordt in chroomzout gelooid met als aansprekende resultaat de fraaie stof die wij kennen als suède.

Bont reinigen is ook een delicate aangelegenheid. Ook hier is wassen met water geen goed idee. Daar zijn namelijk andere methodes en materialen voor nodig. Voor bont wordt een speciaal wasmiddel gebruikt.

Ook voor particulieren

Waarom zelf wassen of reinigen wanneer u hiervoor een professionele textielreiniger kunt inschakelen?

Uw kleding, tapijten, gordijnen en al uw overige artikelen worden bij u thuis, in de winkel of op kantoor afgehaald en conform afspraak weer bij u bezorgd. De wasserij is voorzien van de modernste reiniging- en afwerkapparatuur.

Flexibiliteit voeren wij in al onze werkzaamheden in het hoogste vaandel. Daarnaast leveren we u gegarandeerd het best mogelijke product tegen de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Alle diensten worden geleverd volgens onze algemene voorwaarden. Bij ons zijn bovenstaande artikelen in goede handen met meer dan 25 jaar ervaring vakkundig en met oog voor detail.

thuiswassen

Bel ons vrijblijvend voor de mogelijkheden 0297 - 778184