logo_black

Kledingreparatie

Als u op zoek bent naar een betrouwbare dienst voor kledingreparatie, dan is Quick Home Services de oplossing voor u. Onze professionele kleermakers hebben jarenlange ervaring in het repareren van alle soorten kledingstukken, van broeken en jassen tot jurken en overhemden. Of het nu gaat om het vervangen van ritsen, het inkorten van mouwen of het repareren van scheuren, wij hebben de vaardigheden en expertise om uw kleding weer in topconditie te brengen.

 

We begrijpen dat uw kleding een belangrijk onderdeel van uw garderobe is en dat u er graag goed uitziet. Daarom behandelen we uw kleding met de grootste zorg en aandacht. We gebruiken alleen hoogwaardige materialen en technieken om ervoor te zorgen dat uw kleding er weer als nieuw uitziet.

Heeft u kledingstukken die reparatie nodig hebben?

Snel en gemakkelijk uw kleding laten repareren

Bij Quick Home Services willen we het u zo gemakkelijk mogelijk maken om uw kleding te laten repareren. U kunt uw kledingstukken naar ons opsturen of gebruik maken van onze handige ophaal- en bezorgservice. Als u voor 12 uur ’s middags uw kleding naar ons opstuurt, zorgen we ervoor dat het dezelfde dag nog bij ons aankomt en beginnen we direct met de reparaties.

 

Onze ophaal- en bezorgservice is beschikbaar in heel Nederland en we halen uw kleding op en bezorgen het bij u terug op een tijdstip dat voor u het beste uitkomt. Dit bespaart u tijd en moeite en zorgt ervoor dat u snel weer kunt genieten van uw gerepareerde kleding.

Nieuwe rits€ 13,50  vanaf
Langer/korter maken€ 12,50  vanaf
Klein herstel€ 3,50  vanaf

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Laat uw kleding door ons repareren en profiteer van de voordelen:

Nu uw kleding laten repareren?

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met u op.

×