logo_black

Wasserette service in Amsterdam

Uw wasserette in Amsterdam kiezen op basis van kwaliteit? Bij Quick Home Service hebben we de kwaliteit hoog in het vaandel staan, net als een scherpe prijs. We zorgen voor een volledige behandeling voor uw wasgoed, op basis van de specifieke handelingen waar het u om gaat. Van stomen en wassen tot aan vouwen en strijken. We kunnen impregneren, beschermen of zelfs brandwerend maken, afhankelijk van waar u naar op zoek bent. Op die manier zorgen we er als wasserette in Amsterdam voor dat u daar zelf geen omkijken meer naar heeft. Uiteraard maken we hiervoor gebruik van moderne reinigings- en afwerkapparatuur.

Wasserette Amsterdam

Contact opnemen voor onze stomerij diensten?

Volledige behandeling voor uw wasgoed

We zorgen bij ons in de wasserette in Amsterdam voor een volledige behandeling van uw wasgoed. Dat betekent dat we dit kunnen stomen of wassen. Vervolgens kunnen we de kleding of andere vormen textiel impregneren en zelfs brandwerend maken, om het daarna te strijken en vouwen. Dat betekent dat we het weer kant-en-klaar bij u kunnen afleveren, zodat u er meteen weer gebruik van kunt maken. We zorgen er als wasserette in Amsterdam daarmee graag voor dat u de was volledig kunt laten doen, zowel zakelijk als particulier.

Wij zijn onder andere werkzaam in:

Moderne reinigings- en afwerkapparatuur in Amsterdam

We maken als wasserette in Amsterdam gebruik van moderne apparatuur. Dat betekent moderne apparaten op het gebied van reinigen en afwerken. Het biedt ons de kans om vlot en vakkundig te werken. Daardoor kunnen we de tarieven scherp houden, terwijl u aan de andere kant wel kunt rekenen op een behandeling met de hoogst mogelijke kwaliteit. Op die manier is uw kleding en ander wasgoed bij onze wasserette in Amsterdam in uitstekende handen. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden, dan vertellen we u graag meer over hoe we u van dienst kunnen zijn.

×