logo_black

Stomerij nabij Utrecht

We zijn uw stomerij in Utrecht en omgeving: Quick Home Service staat voor kwaliteit en een scherpe prijs. We maken daarvoor gebruik van moderne apparatuur op het gebied van reinigen en afwerken, zodat u daar zelf niet meer mee aan de slag hoeft. We stomen en wassen. Daarnaast kunnen we impregneren en zelfs brandwerend maken, uiteraard om het daarna te strijken en vouwen. Dat betekent in combinatie met de haal- en brengservice van onze stomerij in Utrecht dat u er zelf totaal geen omkijken meer naar heeft. In plaats daarvan kunt u er vanuit gaan dat alles in orde komt.

Stomerij in de buurt van Utrecht

Contact opnemen voor onze stomerij diensten in de buurt van Utrecht?

Stomerij voor meer dan kleding

We zijn een stomerij in Utrecht en hebben veel ervaring met kleding. Dat neemt aan de andere kant niet weg dat we u ook met ander textiel goed van dienst kunnen zijn. Het gaat dan bijvoorbeeld om het beddengoed of tafellakens, waarmee we ook hotels en restaurants uitstekend kunnen bedienen. We komen het textiel ophalen, zullen het wassen en behandelen om het vervolgens weer netjes af te leveren. Dat betekent dat u een stomerij in Utrecht kunt inschakelen die u veel werk uit handen neemt, zodat u die letterlijk vrij heeft voor andere zaken.

Flexibiliteit voor een stomerij nabij Utrecht

We hechten als stomerij in Utrecht veel waarde aan een goede verhouding tussen de prijs en kwaliteit. Daar komt bovendien bij dat we ons graag flexibel opstellen. We zorgen ervoor dat u op ieder gewenst moment bij ons terecht kunt en dat we de werkwijze kunnen afstemmen op uw specifieke wensen. We combineren goede vakbekwaamheid met uitgebreide ervaring en moderne apparatuur bij ons in de stomerij in Utrecht. Daardoor kunnen we u op uiteenlopende manieren van dienst zijn. Neem contact op voor meer informatie, dan vertellen we u daar graag meer over.

×