logo_black

Stomerij in omgeving Amsterdam

Quick Home Service is uw stomerij nabij Amsterdam en omgeving. We zorgen er met onze haal- en brengservice voor dat u daar zelf geen omkijken naar heeft, terwijl u bovendien kunt rekenen op een groot aantal beschikbare bewerkingen. We kunnen wassen, stomen en veel meer dan dat. Op die manier zijn we uw ideale stomerij in de buurt van Amsterdam, uiteraard voor een scherpe prijs-/kwaliteitverhouding. Kwaliteit en service hebben we hoog in het vaandel staan, terwijl we u zowel bij grotere als kleinere volumes van dienst kunnen zijn voor een zo scherp mogelijke prijs.

Stomerij Amsterdam

Contact opnemen voor onze stomerij diensten?

Stomerij met haal- en brengservice

We bieden als stomerij in Amsterdam een handige haal- en brengservice. Dat betekent dat u eenvoudig een afspraak kunt maken om het wasgoed op te laten halen. Dat geldt voor uw kleding, net als voor andere vormen van textiel die u wilt laten wassen of stomen. We maken het u graag gemakkelijk, zonder dat de kosten daardoor hoog oplopen. Nadat uw wasgoed netjes gestoomd en bijvoorbeeld gestreken is komen we dat gewoon weer bij u brengen. U hoeft er wat dat betreft niet zelf achteraan. Op die manier zorgen we er als stomerij in Amsterdam voor dat u zelf geen omkijken meer heeft naar uw wasgoed.

Stomerij Amsterdam

Wassen, stomen en meer in Amsterdam

We zijn als stomerij in Amsterdam gespecialiseerd in een groot aantal verschillende bewerkingen. Uiteraard kunnen we wassen en stomen, net als reinigen en persen. Daarnaast kunnen we het wasgoed of ander textiel impregneren of beschermen, op basis van Scotchgard. Het textiel brandwerend maken of meteen laten strijken en vouwen? Ook dat zijn zaken waar we u goed mee van dienst kunnen zijn. Op die manier zorgen we er als stomerij in Amsterdam voor dat we u professioneel van dienst kunnen zijn, op de wijze die u wenst. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden, dan geven we u graag aan wat we voor u kunnen betekenen.

×