logo_black

Stomerij in de buurt Amsterdam Noord

Een goede stomerij in Amsterdam Noord nodig? We komen het wasgoed gewoon bij u ophalen en brengen dat na afloop weer terug. Bovendien bieden we een uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding en maken we voor de verschillende behandelingen gebruik van moderne reinigings- en afwerkapparatuur. Dat betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de kwaliteit, terwijl we ons daarnaast graag flexibel opstellen. We zijn dé stomerij in Amsterdam Noord voor bijvoorbeeld restaurants en hotels, terwijl we bovendien uitstekend uit de voeten kunnen met de behandeling van kleding.

Contact opnemen voor onze stomerij diensten?

Stomerij met haal- en brengservice

We begrijpen dat u waarschijnlijk geen tijd heeft om het wasgoed naar onze stomerij in Amsterdam Noord te komen brengen, het is immers uw wens om daar juist minder tijd aan te besteden. Daarom bieden we een handige haalservice. We komen naar u toe om het wasgoed op te halen, zodat we dit daarna kunnen reinigen en zelfs weer kunnen strijken en vouwen voordat we het terugbrengen. Terugbrengen inderdaad, want we rijden daarvoor natuurlijk gewoon weer bij u langs. Op die manier maken we het u als stomerij in Amsterdam Noord graag gemakkelijk.

Beste prijs-/kwaliteitverhouding voor een stomerij in Amsterdam Noord

We combineren de flexibiliteit en verschillende mogelijkheden voor de behandeling graag met een scherpe prijs en hoge kwaliteit. Op die manier zorgen we er als stomerij in Amsterdam Noord voor dat u een lage prijs betaalt om het wasgoed grondig te laten reinigen. We leveren het weer kant-en-klaar bij u af, zodat het meteen de kast in kan of u het zelfs meteen weer kunt inzetten. Meer weten over onze diensten als stomerij in Amsterdam Noord? Neem contact met ons op met uw specifieke verzoek, dan geven we graag aan hoe we u daar goed mee van dienst kunnen zijn.

×