logo_black

Stomerij bij Amersfoort

Kies een goede stomerij in Amersfoort en omgeving, geschikt voor meer dan alleen kleding. We maken gebruik van moderne apparatuur voor de reiniging en afwerking, zodat we u met een uitgebreid palet aan diensten van dienst kunnen zijn. Gaat het u puur om het stomen of wassen en daarnaast om het strijken en vouwen van bijvoorbeeld uw lakenpakket? We kunnen kleding of ander wasgoed ook meteen impregneren, beschermen en zelfs brandwerend maken. Op die manier gaan we als stomerij in Amersfoort verder dan veel andere stomerijen, terwijl u altijd kunt rekenen op een scherpe verhouding tussen de prijs en kwaliteit.

Stomerij in omgeving Amersfoort

Contact opnemen voor onze stomerij diensten?

Stomerij voor meer dan kleding

We zijn een stomerij in Amersfoort voor meer dan alleen kleding. We reinigen bijvoorbeeld ook beddengoed voor hotels en zorgen ervoor dat de tafellakens van restaurants weer schoon zijn en fris ruiken. Op die manier kunnen we uit de voeten met verschillende soorten textiel. We bespreken op voorhand de mogelijkheden tot reinigen en afwerken, zodat we het proces kunnen afstemmen op uw concrete wensen. Op die manier zijn we uw stomerij in Amersfoort en zorgen we er met de haal- en brengservice voor dat u daar zelf zo min mogelijk tijd aan kwijt bent.

Haal- en brengservice als in Amersfoort

We komen het wasgoed netjes bij u ophalen, gewoon op het moment dat het u uitkomt. We zorgen er vervolgens voor dat we het wasgoed als stomerij in Amersfoort netjes reinigen en weer afwerken, zodat we dat ook weer langs komen brengen. Dat kan kant-en-klaar inclusief strijken en vouwen, zodat u er meteen weer gebruik van kunt maken of het zo de kast in kan. We maken het u als stomerij in Amersfoort op die manier graag gemakkelijk. Meer weten of direct een eerste afspraak maken? Neem contact met ons op, we horen graag van u.

×